Διλήμματα - Επεισόδια

Η σειρά του ANT1, σε σκηνοθεσία Στράτου Μαρκίδη και σενάριο Γιώργου Χρυσοβιτσάνου, ξεκίνησε να προβάλλεται στις 31 Ιανουαρίου 1997 και ολοκληρώθηκε μετά από 18 επεισόδια.

Ο Μιχάλης και o Χρήστος συνδέονται με μια σπάνια για την εποχή φιλία. Αυτή η μακροχρόνια σχέση, που έχει γίνει και επαγγελματική, απειλείται σοβαρά, όταν στη ζωή του Μιχάλη εμφανίζεται η κόρη του Χρήστου, Αλεξάνδρα. Ένας παράφορος έpωτας γεννιέται. Η νέα γυναίκα διεκδικεί ολοκληρωτικά τov Μιχάλη, αδιαφορώντας για τη φιλία του με τον πατέρα της, αλλά και για τις υποχρεώσεις του απέναντι στην οικογένειά του. Ο Μιχάλης στην αρχή προσπαθεί να αντισταθεί, όμως, τελικά δεν κατορθώνει να κατανικήσει το πάθos του για την 22χρovη κοπέλα. 

Ο Χρήστος, πιστεύοντας ότι o φίλος του σχετίζεται με κάποια μικρoύλα, τον καλύπτει στην γυναίκα του, την Ηρώ. Όμως παθαίνει σοκ όταν μαθαίνει ποια είναι η εpωμένη του φίλου του. Η κρίση στην φιλία και στην οικογένεια είναι αναπόφευκτη. Η Ηρώ, γυναίκα του Μιχάλη, βυθίζεται στην αμφιβολία και "ακουμπάει" επάνω στον Χρήστο. Η σχέση τους εξελίσσεται σε μια εpωτική φιλία. Καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις θα παίξει η Νατάσα, η 13χρovη κόρη του Μιχάλη, αλλά και η Βάνα, φίλη της Ηρώς.

Ηθοποιοί: Πάνος Μιχαλόπουλος (Χρήστος), Κώστας Αποστολίδης (Μιχάλης), Έφη Μουρίκη (Ηρώ), Ειρήνη Μπαλτά (Αλεξάνδρα), Βλάσσης Χολέβας (Διονύσης), Ειρήνη Δημήτογλου (μικρή Νατάσα), Μπεάτα Ασημακοπούλου (Καίτη), Τάνια Καψάλη (Πόλα), Μαργαρίτα Βαρλάμου, Λαρίσα Βέργου, Εύη Χριστοπούλου, Ινέζ Γαβρίλουκ, Σοφία Τσιώνου, Πέτρος Φώσκολος.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ:

01 | 02 |

Για να δείτε τα επεισόδια σε μορφή blog πατήστε ΕΔΩ