Το σόι σου: Επεισόδια 48 - 49, 5ος κύκλος

Επεισόδιο 48: Ένα σχόλιο του Άκη (Νίκος Μήτσας) κάτω από μια φωτογραφία της Λυδίας γίνεται η αιτία να ξυπνήσει και πάλι η ζήλια του Σάββα. Σίγουρος ότι η σχέση τους δεν είναι καθαρά συναδελφική, ανακρίνει τον Άκη και μαθαίνει ότι ο λόγος που γυροφέρνει τη Λυδία είναι ότι του αρέσει η αδελφή της, η Μπέλα.

Ο Άκης, όμως, δεν έχει τη φήμη του γυναικοκατακτητή και απέχει πολύ από το μοντέλο του τέλειου άντρα, έτσι λοιπόν ζητά τη βοήθεια του Σάββα για να κερδίσει τη Μπέλα. Αν και κανένας δεν πιστεύει ότι ο Άκης και η Μπέλα ταιριάζουν, ο Σάββας προκειμένου να τον κρατήσει μακριά από τη γυναίκα του είναι ικανός να κάνει τα πάντα. Ακόμα και την προξενήτρα!

Δείτε το επεισόδιο 48 στο βίντεο ή πατήστε ΕΔΩ



Επεισόδιο 49: Το μπάνιο του Σάββα και της Λυδίας έχει πρόβλημα και ένας γοητευτικός υδραυλικός (Στέλιος Κρητικός) βρίσκεται κάθε μέρα στο σπίτι τους, για να επιδιορθώσει τη ζημιά. Την πιο χοντρή ζημιά, όμως, την παθαίνουν η Μπέλα και η Φωτούλα (Δήμητρα Στογιάννη), που τον γνωρίζουν και τον εpωτεύονται κεραυνοβόλα!

Και πάνω που οι δυο τους είχαν αρχίσει να γίνονται κολλητές φίλες, μεταμορφώνονται σε άσπονδες αντίζηλες, διεκδικώντας η καθεμία τον υδραυλικό για τον εαυτό της. Μάλιστα, θα επιστρατεύσουν όλα τους τα όπλα, βάζοντας ακόμα και την Λυδία και την Αντωνία να τσακωθούν για λογαριασμό τους. Για ποια από τις δύο ενδιαφέρεται τελικά ο... Γρηγόρης ο υδραυλικός;

Δείτε το επεισόδιο 49 στο βίντεο ή πατήστε ΕΔΩ