Η Επιστροφή: Επεισόδια 123 - 124

Επεισόδιο 123: Μετά την πρόταση του Ορέστη να μείνει ο Χάρης μαζί του, οι διαφωνίες ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι εντείνονται ξανά. Στο μεταξύ ο Ζερβός ανακαλύπτει σοκαρισμένος ποιος ήταν στην πραγματικότητα ο αδερφός της Λυδίας! Ο Παύλος παραδέχεται στην Βίκυ το λάθος του να επιτεθεί στην Άννα ενώ η Βίκυ ζητάει να δει με τα μάτια της το υλικό της παρακολούθησης.

Η Αθηνά τρελαμένη προσπαθεί να συνειδητοποιήσει ποιος είναι στ’ αλήθεια ο ανιψιός της, ενώ ο Ζερβός της συστήνει ψυχραιμία και πλήρη μυστικότητα μέχρι να σιγουρευτούν για την απίστευτη πληροφορία που μάθανε. Πέρα όμως από την Αθηνά, και η Έλενα και η Βίκυ αλλά και ο Χάρης - ο καθένας για τους δικούς του λόγους - δυσκολεύονται να δεχτούν τη σκληρή πραγματικότητα με την οποία έρχονται αντιμέτωποι! Κάποιος από όλους μάλιστα δεν την αντέχει και δοκιμάζει να δώσει ένα τέλος σε όλα!

Επεισόδιο 124: Η Έλενα σοκάρεται απ’ την απόπειρα αυτοκτονίας του Χάρη, ενώ όλοι προσπαθούν να βρουν τρόπους να τον ανεβάσουν ψυχολογικά. Η Λίλα αποφασίζει να διαλύσει την σχέση της με τον Νίκο, ενώ η Βίκυ αποκαλύπτει στην Ευγενία το ένοχο μυστικό της... Ο Παύλος δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη απ’ τον Ζερβό, ενώ την ίδια ώρα στην εταιρεία, οι καταγγελίες πολιτών διαδέχονται η μια την άλλη, ύστερα απ’ το σχέδιο του Στέφανου να πειράξει τις καινούριες φόρμουλες. Η αρχή του τέλους για την Ντέλκουμ, ξεκίνησε...