Γυναίκα Χωρίς Όνομα: Επεισόδια 91 - 92 - 93 - 94 - 95

Επεισόδιο 91: H επιστροφή του Φώτη στη ζωή της Κάτιας, φέρνει ξανά στην επιφάνεια πληγές από το παρελθόν και την οδηγεί για άλλη μια φορά στο να ζητήσει την βοήθεια και την στήριξη του Αντρέα. Αντιμέτωπη με το παρελθόν βρίσκεται, όμως, και η Έλλη προσπαθώντας να περιορίσει τις κινήσεις του Κωστή, ο οποίος έχει επιστρέψει αναγκαστικά στο σπίτι, μετά τις απειλές της ότι θα καταγγείλει τη Μαρίνα στην αστυνομία.

Το σκοτεινό παρελθόν θα αρχίσει να ξεδιπλώνεται καταλυτικά και να αποκαλύπτει τη δύναμή του όταν ο Φώτης, περιμένοντας την Κάτια έξω από την εταιρεία, θα συναντήσει για άλλη μια φορά μετά τις Μηλιές, τη Μαρίνα...

Επεισόδιο 92: H Κάτια συναντάει τον Φώτη και του αποκαλύπτει πως το παιδί τους έχει πεθάνει. Η Έλλη αποκαλύπτει στον Μιχάλη ότι ξέρει ότι η Νάντια είναι στην πραγματικότητα η Μαρίνα. Παράλληλα, ο Κωστής βρίσκεται ξανά με την Λίλιαν, αλλά εκείνη του ζητάει να μην ξανασυναντηθούν.

Ο δικηγόρος της Μάρθας στο εξωτερικό βρίσκει μια γυναίκα που ζει στην Ολλανδία και έχει το ίδιο όνομα μ΄ αυτή που υιοθέτησε την μικρή Ελπίδα. Η Μαρίνα αναθαρρεύει από το νέο, μόνο που δεν ξέρει ακόμα πως η γυναίκα που έχει το παιδί της βρίσκεται στην πραγματικότητα ανάμεσά τους..

Επεισόδιο 93: H Μαρίνα ενημερώνει τον Κωστή ότι η θετή μητέρα της Ελπίδας είναι πιθανό να βρίσκεται στην Ολλανδία. Κι οι δυο ελπίζουν για μια καλή εξέλιξη. Ο Κωστής με την Έλλη και τα παιδιά επισκέπτονται τη Ρία κι εκείνη υπόσχεται στην Έλλη να τη βοηθήσει να σώσει το γάμο της. Το ίδιο βράδυ, η Μαρίνα βρίσκει στο σπίτι της την Άννα και δεν κρύβει την ενόχλησή της. Ο Μιχάλης προσπαθεί να δικαιολογηθεί, αλλά νοιώθει κι αυτός ένοχος. Την ίδια στιγμή η Μάρθα ξαγρυπνάει στην κλινική με την Νάντια, ενώ ο Φώτης βλέπει για πρώτη φορά φωτογραφία της χαμένης κόρης του με την Κάτια και νοιώθει τύψεις.

Την άλλη μέρα, ζητά από την Μαρίνα να τον αφήσει να τη βοηθήσει να βρει την Ελπίδα, με τους τρόπους που ξέρει εκείνος. Ο Κωστής εξομολογείται στη Ρία ότι το παιδί του με την Μαρίνα ζει. Η Ρία νοιώθει κι αυτή υπεύθυνη και θέλει να τον βοηθήσει. Λίγο αργότερα, ο Κωστής συναντάει τη Λίλιαν στο μπαρ, όπου εκείνη του επιστρέφει τη βέρα του που ξέχασε όταν πέρασε τη νύχτα μαζί της. Η Μάρθα, τυχαία, ακούει στην κλινική το παραλήρημα της Αγγελικής, η οποία – χωρίς να το ξέρει η Μάρθα – μιλάει για το μυστικό που δένει την Κάτια με την Μαρίνα...

Επεισόδιο 94: O Κωστής συναντάει ξανά την Λίλιαν και καταλήγουν να περάσουν μαζί το βράδυ. Η Έλλη θορυβείται που ο Κωστής γυρίζει συνέχεια αργά και ανακοινώνει στην Κάτια πως θα τον παρακολουθήσει, καθώς είναι σίγουρη πως βρίσκεται με την Μαρίνα. Η Κάτια την πείθει να μην κάνει κάτι αυτή και ακολουθεί η ίδια τον Κωστή. Η σχέση του Μιχάλη με την Άννα προχωράει κανονικά.

Η Κάτια βλέπει τον Φώτη να μιλάει με την Μαρίνα έξω από την εταιρεία και τον προειδοποιεί να μην την ξαναπλησιάσει. Ζητάει από τον Αντρέα να μάθει ό,τι μπορεί για τον Φώτη, γιατί φοβάται πως κάτι ετοιμάζει σε βάρος της. Ο Μιχάλης ανακοινώνει στην Μαρίνα ότι θα φύγει από το σπίτι και θα μετακομίσει και πάλι στο σκάφος...

Επεισόδιο 95: Ο Μιχάλης φεύγει από το σπίτι και πηγαίνει να μείνει στο σκάφος, ενώ η Μαρίνα μένει πληγωμένη. Προσπαθεί μέσω του Φώτη να μάθει πληροφορίες για την Ελπίδα κι όσο αυτό καθυστερεί, τόσο η αγωνία της μεγαλώνει. Ο Φώτης της υπόσχεται πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να τη βοηθήσει να βρει την κόρη της. Η Ρένα κι ο Αντρέας έχουν κάποιες τριβές στη σχέση τους με αφορμή την Κάτια, ενώ η Κάτια ζητάει από τον Κωστή να μην κάνει τίποτα που θα πληγώσει την Έλλη.

Ο Αντρέας αποκαλύπτει στην Κάτια ότι ο Φώτης βοηθάει τη Μαρίνα να βρει την Ελπίδα. Η Λίλιαν βρίσκεται ξανά με τον Κωστή, ο οποίος, όμως, μετά την κουβέντα του με την Κάτια, της ζητάει να μη συνεχίσουν να βλέπονται. Ο Φώτης βρίσκεται πολύ κοντά στο να μάθει σημαντικές λεπτομέρειες για την παράνομη υιοθεσία της Ελπίδας, αλλά θα έχει και μια αναπάντεχη συνάντηση που θα αλλάξει πολλά...