Το σόι σου: Επεισόδια 10 - 11, 5ος κύκλος

Επεισόδιο 10: Η εγκυμοσύνη της Αλίνας προχωρά, όμως κανένας δεν τολμά να ρωτήσει το ζευγάρι για το όνομα του παιδιού. Ο Βαγγέλης και η Χαρούλα εύχονται να πάρει το όνομα του παππού, αλλά επειδή τρέμουν τι θ’ ακούσουν, αποφεύγουν τη συζήτηση.

Μέχρι που η Μπέλα θα αποφασίσει να αγοράσει στον ανιψιό της μια ταυτότητα και θα κάνει την ερώτηση που όλοι φοβούνται. Πώς θα το πουν το παιδί; Η Αλίνα θα δώσει την απάντηση, αλλά ταυτόχρονα θα πυροδοτήσει και μεγάλη αναστάτωση στην οικογένεια...

Δείτε το επεισόδιο 10 στο βίντεο ή πατήστε ΕΔΩ



Επεισόδιο 11: Κάθε άνθρωπος έχει τα ελαττώματά του. Έτσι και η Λυδία, όπως υποστηρίζει ο Σάββας, είναι πολύ απρόσεκτη με τα πράγματά της, ενώ ο Σάββας, σύμφωνα με τη Λυδία, και όχι μόνο, είναι ελαφρώς τσιγκούνης. Ο Σάββας αποφασίζει να βάλει τέλος στις «φήμες» που τον θέλουν σφιχτοχέρη, κάνοντας δώρο στη γυναίκα του ένα ακριβό δαχτυλίδι. Μόνο που η Λυδία αποδεικνύει ξανά το δικό της ελάττωμα, χάνοντάς το!

Θα το πει στον Σάββα ή θα καταφέρει να του το κρύψει; Και πού χάθηκε τελικά το δαχτυλίδι; Λυδία και Αντωνία αποφασίζουν να λύσουν το μυστήριο, αλλά στο κυριακάτικο γεύμα των Τριαντάφυλλων, ο Σάββας αποκαλύπτει στην οικογένειά του άλλο ένα μυστικό πίσω από το χαμένο κόσμημα. Αυτή την εβδομάδα, στο «Σόι» θα παίξουν όλοι… «Πού’ν’το, πού’ν’το, το δαχτυλίδι»!

Δείτε το επεισόδιο 11 στο βίντεο ή πατήστε ΕΔΩ