Lethal Weapon - Επεισόδια

Βασισμένη στην ομώνυμη εμπορική κινηματογραφική επιτυχία, η σειρά  «LETHAL WEAPON» μιλάει για την ιστορία του κλασικού αστυνομικού δίδυμου Ριγκς και Μέρτοου, καθώς πολεμάνε το έγκλημα στο σύγχρονο Λος Άντζελες. 

Μετά τη θλιβερή απώλεια της νεαρής του συζύγου και του αγέννητου παιδιού τους, ο ντετέκτιβ Μάρτιν Ριγκς μετακομίζει στην Καλιφόρνια για να κάνει εκεί ένα νέο ξεκίνημα. Γίνεται συνεργάτης του Ρότζερ Μέρτοου, ο οποίος έχει μόλις επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά από μια σχεδόν θανατηφόρα καρδιακή προσβολή. 

Οι δύο άντρες όμως από την πρώτη στιγμή έρχονται σε σύγκρουση καθώς ο ένας είναι παράτολμος και επιπόλαιος ενώ ο άλλος συνετός και ακολουθεί πάντα το γράμμα του Νόμου. Είναι σαφές από τη στιγμή που συναντιούνται, ότι η συνεργασία αυτή είναι καταδικασμένη να αποτύχει. Αλλά κατά τη διάρκεια της πρώτης τους αποστολής, ο Ριγκς παρασύρει τον Μέρτοου σε ένα κυνηγητό σε αυτοκινητόδρομο και σε ανταλλαγή πυροβολισμών με εμπόρους ναρκωτικών και, παρά τις αρχικές διαμαρτυρίες του, ο παλαιότερος αστυνομικός αισθάνεται πιο ζωντανός από ποτέ!

Εν τω μεταξύ, ο Ριγκς καταλαβαίνει γιατί ο Μέρτοου είναι τόσο αποφασισμένος να επιστρέφει με ασφάλεια στο τέλος κάθε ημέρας σπίτι του - έχει μια οικογένεια και ένα νεογέννητο μωρό. Σύντομα ο Ριγκς συνειδητοποιεί ότι μπορεί να βρήκε κάτι σημαντικό, ένα κίνητρο για να ζήσει. Βρήκε ένα σωστό συνεργάτη και έναν καλό φίλο στον πρόσωπο του Μέρτοου. Ακόμη και ο Μέρτοου αρχίζει να σκέφτεται ότι αυτή η συνεργασία θα μπορούσε τελικά να έχει πολλά και καλά αποτελέσματα. Με την προϋπόθεση ότι ο Ριγκς, με την παρορμητικότητά του, δεν θα τους σκοτώσει πρώτα!

Αστυνομική σειρά αμερικανικής παραγωγής
Πρωταγωνιστούν: Damon Wayans, Clayne Crawford, Keesha Sharp, Kevin Rahm, Michelle Mitchenor.
Κανάλι προβολής: Star (2018) 


ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ (Μόνο περιλήψεις):


Για να δείτε τα επεισόδια σε μορφή blog πατήστε ΕΔΩ