Εργαζόμενη γυναίκα: Επεισόδια 5 - 6

Επεισόδια 5+6 (H φιλόλογος): Η Χριστίνα Λαϊνά ήταν καθηγήτρια φιλόλογος, χωρισμένη και μητέρα ενός emo κοριτσιού. Ήταν η φιλόλογος που δεν θα ήθελε κανείς να έχει στο σχολείο του. Κολλημένη με τη γλώσσα και τη γνώση, αυστηρή κι αυταρχική. Το όνειρό της ήταν να σπουδάσει την κόρη της. Το όνειρο της κόρης της, όμως, ήταν να γίνει πρωταθλήτρια του μποξ! Η Χριστίνα τρομάζει και αποφασίζει να τη στείλει σε ιδιωτικό σχολείο. Για να μπει, όμως, χρειαζόταν εξετάσεις και η κόρη της δεν είχε καμμία ελπίδα να πετύχει. Έτσι η Χριστίνα έβαλε σε εφαρμογή ένα σχεδόν τέλειο σχέδιο... Η Χριστίνα μεταμφιέζεται σε emo, δίνει εξετάσεις στη θέση της κόρης της και περνάει με επιτυχία, αλλά και με λίγη βοήθεια… Ο κίνδυνος, όμως, να αποκαλυφθεί η αλήθεια, ανατρέπει τη χαρά της Χριστίνας και βάζει σε σοβαρό κίνδυνο τόσο τη δουλειά της, όσο και τη σχέση της με την κόρη της.

Πρωταγωνιστούν: Ελένη Ράντου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Ερρίκος Λίτσης, Σοφία Πανάγου, Μαρία Μπαγανά, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Νεκτάριος Λουκιανός, Σάρα Γανωτή, Νίκος Σταυρακούδης.

Προβολή: ΑΝΤ1 (Επεισόδιο 5)Προβολή: ΑΝΤ1 (Επεισόδιο 6)Για να δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς "Εργαζόμενη γυναίκα" πατήστε ΕΔΩ