Bahar: Επεισόδια 106-107-108-109-110, 4ος Κύκλος

Star - Περίληψη, Επεισόδιο 106 (26/3/2018): Η Ζεϊνέπ, απαιτεί απ’ τον Αρντά να παντρευτούν αμέσως, προτού μαθευτεί ότι δεν έχει πια τον δίσκο στην κατοχή της. Ο Βολκάν αποφασίζει να δράσει προκειμένου να δώσει μια λύση στην υπόθεση. Επισκέπτεται την Εφσούν και την ενημερώνει πως η Ζεϊνέπ δεν έχει πια τον δίσκο. Η Εφσούν ενημερώνει με τη σειρά της τον Αρντά, προτού αρχίσουν τις διαδικασίες για το γάμο. Ο Κενάν κάνει πάλι αισθητή τη δυσάρεστη παρουσία του στην οικογένεια Αταχάν. Ένα τρομερό μήνυμα τους περιμένει μπροστά στην πόρτα της έπαυλης, το οποίο τους προκαλεί μεγάλη αναστάτωση.

Ο Ορκούν σκέφτεται ξανά το συμφέρον του και αποφασίζει να μη δώσει τον δίσκο στην Εφσούν. Συναντά τη Ζεϊνέπ και της τον δίνει πίσω, προκειμένου να χωρίσουν η Εφσούν και ο Αρντά για να έχει ο ίδιος μια πιθανότητα να πλησιάσει την Εφσούν. Η Γκανιμέτ δεν αντέχει στην ιδέα πως θα μένει κάποιος ξένος στο σπίτι της, που έχτισε με πολύ κόπο και στερήσεις. Έτσι, αποφασίζει ότι είναι προτιμότερο να το κάψει, παρά να το αφήσει σε χέρια ξένα. Ο Βολκάν παρακολουθεί από μακριά τη συζήτηση της Ζεϊνέπ και του Ορκούν. Όταν γίνεται αντιληπτός, αρχίζει ένα κυνηγητό, το οποίο καταλήγει στο φλεγόμενο σπίτι της Γκανιμέτ, όπου βρίσκεται κρυμμένος ο δίσκος. Ο Βολκάν καταφέρνει να ξεφύγει με τον δίσκο, αλλά αυτή τη φορά, τον κυνηγά η Ζεϊνέπ...

Επεισόδιο 107 (27/3/2018): Η πάλη του Βολκάν και της Ζεϊνέπ έχει ως αποτέλεσμα την πτώση της Ζεϊνέπ στο έδαφος. Όταν συνέρχεται, βρίσκεται σε ένα άγνωστο μέρος και δίπλα της είναι ο Βολκάν. Η δεύτερη πάλη τους έχει ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό της αυτή τη φορά. Ο Βολκάν μεταφέρει τη Ζεϊνέπ σε άλλο μέρος, ενώ εξακολουθούν να την αναζητούν οι δικοί της. Ο Αρντά πηγαίνει να συναντήσει τη Ζεϊνέπ και καταλήγει στη φυλακή επειδή τον πιάνει η αστυνομία μαζί με τα ματωμένα ρούχα της Ζεϊνέπ. Το μυστήριο αρχίζει να μεγαλώνει. Η Εφσούν αναγκάζεται να πει τα πάντα για τον εκβιασμό στη Χιούλγια. Είναι, όμως, αποφασισμένη να σώσει τον άντρα της από τα σίδερα της φυλακής.

Η Εφσούν κάποια στιγμή καταλαβαίνει πως πίσω απ’ αυτή την εξαφάνιση κρύβεται ο Βολκάν. Η Ζεϊνέπ καταφέρνει αυτή τη φορά να τραυματίσει βαριά τον Βολκάν και να το σκάσει μαζί με τον δίσκο. Η Εφσούν ακολουθεί τη Ζουχάλ, η οποία πηγαίνει προμήθειες στον αδερφό της και ανακαλύπτει την κρυψώνα, μέσα στο δάσος. Λόγω μιας καταγγελίας, που γίνεται, κατευθύνεται και η αστυνομία προς τα εκεί. Αν και η Εφσούν καταφέρνει να βρει τη Ζεϊνέπ πριν την αστυνομία και να καταστρέψει τον δίσκο και ο Αρντά βγαίνει απ’ τη φυλακή, άλλος ένας κίνδυνος παραμονεύει για την οικογένεια Αταχάν. Αυτός ο κίνδυνος, έχει ένα πολύ γνωστό όνομα. Κενάν!

Επεισόδιο 108 (28/3/2018): Τα δυο ζευγάρια, η Εφσούν με τον Αρντά και η Μπαχάρ με τον Ατές, σκεπτόμενοι πως τα βάσανά τους έχουν τελειώσει, απολαμβάνουν μια υπέροχη μέρα στην εξοχή για να γιορτάσουν τον ερχομό ενός καλύτερου και ευτυχισμένου μέλλοντος. Δεν γνωρίζουν, όμως, ότι την ίδια στιγμή, ο μεγαλύτερος εχθρός τους, ο Κενάν, ετοιμάζει το τελευταίο και  πιο δυνατό χτύπημα για να τους καταστρέψει. Η Γκανιμέτ, έχοντας φοβηθεί και αγανακτήσει ύστερα από όλα τα τρομερά γεγονότα, αποφασίζει να δράσει προκειμένου να αλλάξει τη ζωή της, αλλά και τη ζωή της Ζεϊνέπ και της Σουλτάν προς το καλύτερο.

Τα πρώτα της βήματα για την αλλαγή είναι η αίτηση διαζυγίου και η πώληση των σπιτιών της, προκειμένου να βρει χρήματα για να εγκαταλείψουν μαζί με τη Ζεϊνέπ και τη Σουλτάν την Κωνσταντινούπολη και  να φτιάξουν μια καινούργια ζωή κάπου μακριά. Η Ζεϊνέπ, όμως, εκφράζει την αντίρρησή της από την πρώτη στιγμή στα σχέδιά της.Ο Κενάν καλεί τον Ασίμ για να του ανακοινώσει το παιχνίδι, που επιθυμεί να παίξει με την οικογένεια Αταχάν. Του ζητάει να σκοτώσει την Εφσούν και ως αντάλλαγμα να χαρίσει τη ζωή του Αρντά. Ο Ασίμ μένει έκπληκτος με την πρόταση του Κενάν, αλλά θέλει πολύ να σώσει και την οικογένειά του από τα δίχτυα του Κενάν...

Επεισόδιο 109 (29/3/2018): Η Ζεϊνέπ δηλώνει στη Γκανιμέτ και τη Σουλτάν πως δέχεται να φύγει μαζί τους. Στην πραγματικότητα, όμως, έχει άλλα σχέδια και προσπαθεί απλά να τις αποπροσανατολίσει για να μην της σταθούν εμπόδιο. Καταφθάνει η μέρα διπλής γαμήλιας τελετής στην έπαυλη των Αταχάν και η οικογένεια έχει αρχίσει τις προετοιμασίες από νωρίς το πρωί. Η Εφσούν πρέπει να λύσει μια απορία, που της έχει δημιουργηθεί και η Φιγκέν με τη Νουράν βγαίνουν μαζί για ψώνια. Η απορία της Εφσούν λύνεται. Είναι έγκυος!

Η απερίγραπτη χαρά της την ανεβάζει στα ουράνια και ανυπομονεί να μοιραστεί το νέο με την οικογένεια Αταχάν. Όμως, πριν την οικογένεια Αταχάν, υπάρχει κάποιος, που είναι πιο σημαντικό άτομο για εκείνη και προτιμά να μοιραστεί το νέο της εγκυμοσύνης μαζί του. Το άτομο αυτό, δεν είναι άλλος από τη θεία της τη Σουλτάν, η οποία χαίρεται πολύ με την ευτυχία της. Έτσι, θεία και ανιψιά, αποφασίζουν να δώσουν ένα τέλος στην έχθρα τους. Αυτό, δεν θα αρέσει καθόλου στη Ζεϊνέπ και θα είναι η αιτία, που θα επισπεύσει το σχέδιό της. Ο Ασίμ κανονίζει μια συνάντηση με την Εφσούν και τον Αρντά. Η επιθυμία του Κενάν πρέπει να πραγματοποιηθεί για να ζήσουν τα παιδιά του, ο Αρντά και η Μουγκιέ...

Επεισόδιο 110 (30/3/2018):  Ο Άσίμ πυροβολεί την Εφσούν μπροστά στα μάτια του Αρντά. Ο Αρντά είναι συντετριμμένος και δυσκολεύεται να πιστέψει πως ο πατέρας του έχει σκοτώσει την Εφσούν. Η Γκανιμέτ και η Σουλτάν, έχοντας άγνοια για το σχέδιο της Ζεϊνέπ, εξακολουθούν να μαζεύουν τα πράγματά τους. Υποψιάζονται πως η Ζεϊνέπ κάτι σκαρώνει μόλις ανακαλύπτουν πως λείπουν τα μισά χρήματα από την πώληση των σπιτιών. Βοηθός της Ζεϊνέπ στο σχέδιό της είναι ο Ορκούν, ο οποίος υπόσχεται να της φέρει αυτό που του ζητά, πριν γίνει ο γάμος της Εφσούν και του Αρντά.

Η δολοφονία της Εφσούν, τελικά αποδεικνύεται πως ήταν στημένη από τον Μεχμέτ - Εμίρ και τον Ασίμ σε συνεργασία με την αστυνομία, προκειμένου να παγιδεύσουν τον Κενάν. Ο Κενάν, όμως, που είχε αντιληφθεί κάποια πράγματα, φροντίζει να μην τον πιάσουν. Καταφέρνει να ξεφύγει και κρατάει όμηρο την Εφσούν και τη Νουράν. Αυτή τη φορά, ζητάει από την οικογένεια Αταχά ν να αποφασίσουν ποια από τις δύο θα παραμείνει ζωντανή. Το δίλημμα αυτό, φέρνει αντιμέτωπο τον Αρντά με την οικογένειά του και η κατάσταση ξεφεύγει ύστερα από τον τσακωμό του με τον Ατές...

Για να δείτε όλα τα επεισόδια του 4ου κύκλου της σειράς "Bahar" πατήστε ΕΔΩ