Εργαζόμενη γυναίκα: Επεισόδια 15 - 16

Επεισόδιο 15 (Γραφείο Τελετών): Η Γιώτα Καλλιβωκά διατηρεί ένα από τα πιο γνωστά γραφεία τελετών της Αθήνας. Αγαπάει τη δουλειά της, παρόλο που πιστεύει ότι δεν κάνει και πολύ καλή εντύπωση στους άντρες. Η Γιώτα θέλει να παντρευτεί και να κάνει παιδιά το συντομότερο δυνατόν, αλλά οι σχέσεις της λήγουν άδοξα η μια μετά την άλλη. Μέχρι που γνωρίζει τον Σωτήρη Ευσταθίου, έναν γοητευτικό Ελληνοαυστραλό που της τάζει τον ουρανό με τ’ άστρα. Όταν ο Σωτήρης της ανακοινώνει ότι πρέπει να γυρίσει πίσω στην Αυστραλία, η Γιώτα αποφασίζει να πουλήσει την πολυαγαπημένη της επιχείρηση για να τον ακολουθήσει. Όμως ένα μακάβριο περιστατικό φέρνει στο φως κρυμμένα μυστικά.

Πρωταγωνιστούν: Ελένη Ράντου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Μάξιμος Μουμούρης, Χάρης Γρηγορόπουλος, Βιβή Κόκκα, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Πέτρος Κοκόζης, Σπύρος Περδίου, Κατερίνα Καστάνη, Λαμπρινή Λίβα.

Προβολή: ΑΝΤ1 (Επεισόδιο 15)



Επεισόδιο 16 (Η μεσίτρια): Η Ντίνα και ο άντρας της δουλεύουν μαζί ως μεσίτες σε ένα από τα καλύτερα μεσιτικά γραφεία της Αθήνας. Η σχέση τους είναι πολύ καλή και επιτέλους μετά από πολλά χρόνια δουλειάς, χτίζουν το δικό τους σπίτι όπως το ονειρεύονταν. Στο μεταξύ η θέση της διεύθυνσης του μεσιτικού γραφείου μένει κενή και όλα δείχνουν πως θα την αναλάβει ο άντρας της Ντίνας.

Πρωταγωνιστούν: Ελένη Ράντου, Αντώνης Καρυστινός, Γαλήνη Τσεβά, Γεωργία Τσαγκαράκη,Μανώλης Γιούργος, Ιωσήφ Ιωσηφίδης, Φώτης Θωμαϊδης.

Προβολή: ΑΝΤ1 (Επεισόδιο 16)



Για να δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς "Εργαζόμενη γυναίκα" πατήστε ΕΔΩ